Solsken


Kan Inte Välja.

Så Jag har sparat $405 hittills. (2,838;-SEK). Nikon D90 kostar  7,710;-SEK. Och Nikon D5000 kostar 5,109;-SEK. Jag vet att den nikon D90 är mycket bättra men den är så dyra. Och den nikon d5000 är jättebra för resor eftersom det är väldigt lätt. Jag vet att båda är bra kameror. Jag vet helt enkelt inte som att plocka. Säg mig vad du tycker och om har du en systemkamera säg mig vilken en och om gillar du den.



Klockan Är 08:22 Och Solen Går Upp


Min Slr


På Stranden Nu

Homecoming var så rolig =) Det är allt jag har säga. =) jaha. Jag är på min familjs strandlägenhet nu. =) Ingaskolan imorgon. jag ska gå till Islands of adventure(adventyrpark) imorgon med kompisar =)

Homecoming inatt

Jag går till dansen på skolan. =) Imorn jag ska skriva om den och ska jag lägga upp bilder också.

Lördag


Pep Rallies, Face Paint, Football Games, & Parties Ahh Fredag.=)

Jag går inte till fotbollträning idag(teehee) så är jag hem just nu från skolan! Vi hade en peprally idag och hade jag jätterolig=) Inatt ska gå till matchen med kompisar, då ska jag gå till en parti.=) tredagar helg! ingaskola i måndags(på måndag?) =) Också, de här veckan var spiritweek. Så varje dag vi klä upp efter vilken dag det är.
Så måndag var Decades day=) man klä upp som dom är från 1950s, 1960s, 1970s, 1980s, eller 1990s. haha
tisdag var din favorit färg dag, man ha på sig all av din favoritfärg.
onsdag var clown dag! klä dig som en clown.
Torsdag var tvillingardag, ha samma tshirt som dina vänner och låtsas att ni är tvillingar.
och idag var SPIRITDAG=) haha idag var den enda dag jag klätt up. haha
så här är mig idag:
på peprally:
å ett missfoster som rider på bussen varje dag bär detta. Jag är förvånad över att han inte får böter eller något.

Jag Älskar Mitt Liv Som Amerikan=) Utom Obama? jaha

Jag är just hem från natten ut med kompisar =) jag älskar liv.
iallafall. INGASKOLA MÅNDAG=)!!!! tredagar helg=) hell yeah.
Så imorgon jag såg de här i Orlandos tidningen. Och jag kommer ihåg att obama är idiot och han ser ut som en apa. Barack Obama är så korkad. Jag hatar inte honom, bara tror jag att han är en lögnare.

Måndag, Igen.

Anna av Hellosaferide
Det är måndag igen. Jag tycker att måndag är den värsta dag någonsin. Som är jag gick in i mitt rum kommer hem från praktiken jag ser något sitter på mitt skrivbord, jag ser det är brunt och har massor av frimärken. Jag börjar undra, kan det vara? Ja det är =) det ett paket.
iallafall....

Solsken


God Morgon

Min hund säger hallå=)

Njuter Helgen.

Jag är hem just nu från bio. Och dessförinnan jag åkte till parken med min kompisar Danny, Torrie, och Jackie. Imorse jag gjorde 1,235;-SEK på ebay! =D Jag ska sälja mer på ebay imorgon.
Musik:
Henrietta av The Fratellis:
Fråga:
Vad har du gjort idag?
Jag ska posta mer inlägger snart. Väl, hej då för nu.

26-13

Igår natt vi vann vår match mot Winter Springs High School 26-13 =D!
Jag har inte hade nån tid att skriva här! Jag är upptagen. Och bra nyheter! Jag rensade garderoben i tvättstugan. Och vad jag hittade? En systemkamera! Det visar att min mamma hade en systemkamera och aldrig usar den längre(mer?). =D Så jag ska usa de här systemkamera tills jag kan spara upp nog pengar att köpa nya systemkameran. Iallafall, hej då för nu.=)

11 September 2009

Jag hade en jättebra tid men min kompisar på matchen, trots ingen går se matchen, bara hänga med vänner. haha.=) Så jag ska sova nu och imorgon hoppas jag att jag kan ha en avkopplande dag. Men jag vet att jag har mycket göra.. =(. På en annan not... 8 år sedan igår någon verkligen dålig hände. Om bara vi kunde komma samman som en fredlig värld.
Och här är sången för denna inlägg. (Jag lägger upp en sång varje inlägg från och med nu)
sången: Raised by Wolves av Voxtrot


Torsdag

sången är: Fireflies av Owl City:
De här vecka har varit jättebra=) Jag gick till salen för fotboll sedan såg filmen av vår match igår(vi  vann 12-6!!) för fotbollen och gick till churche kyckling( en snabbtmatkafe) med några vänner och sedan gick tillbaka till skolan för detta tillbaka till skolan bash sak av Lyman High School (min skola) och den kristna klubb felllowship av kristna idrottare. (FCA) då vi hade pizza och hängde med mina vänner för ett tag sedan jag kom hem. Imorgon jag ska gå till fotboll träning och då gå och umgås med vänner. Lördag jag har en parti att gå till. Och sondag ingen mycket, bara kyrka.

God Natt

Kl. är 21:00. Jag behöver sova. Jag har en lång vecka...
Jag hoppas jag ska ha tid att skriva här de här vecka... =(
Vi ses och god natt.

Bilder Från Igår. Dyker.

Njut=) de riktigt stora fiskarna goliath grupperare väger mellan 200 och 500 lbs, och de jättelika polerna de bredvid är omkring 15 meter hög .... så om det ger dig en uppfattning om hur stora de är.
^ovan:haj!^                                      nedan: en muränor

Idag

Jag ska ha bildarna från dyker igår snart, kanske imorgon(hoppas inte imorgon)

Måndag

Jag ska ta min undervattens kamera till Costco att få fram bilderna, och att få bilderna på en CD så jag kan lägga upp dykning bilder från igår =)
Min Undervattenskamera:

Bra dag=)

Hade en jätteskön dag dyker. Jag har tagit bilder och ska posta dom imorgon. =)
För nu jag ska äta middag, och titta på film, och gå till sov. Imorgon jag har träning för fotboll kl 8:00 till 12:00. Imorgon jag har inte skola. =P

God Morgon Söndag

Så jag vaknade tidigt och tog mina hundar för en lång promenad. Då jag hade några spannmål och såg filmen "Valkyrie". Och nu jag lyssnar på musik. Jag ska åka till staden av jupiter en timme syd från här att dyka snart. Jag hoppas att jag kan ta någon bilder undervattens så allihoppas kan se. För nu här är en jättebra sång.

Lördag

Jag åkte till en festival idag, I centrum. Det var så varm. Jag är så trött på värme och solsken, vill jag vintern vindar att blåsa igenom, frossa Floridas ryggrad. Jag vill lukta den friska luften och se den orangea löv faller så sakta till marken. Jag vill gå ner på vägen och se skelettet av träden och vilande gräs sover lugnt. Imorgon jag ska scuba dyka och gå till stranden. Kanske jag ska bada i simbassängen.

Kan Inte Välja

Åker till Fort Pierce för helgen. Labor day är mandag så jag har inte skola i mandags.
Så jag tycker att jag ska köpa nikon d90. Men jag är fortfarande avgörandet mellan Nikon D90 och Sony A350. Nikon är en bättre kamera men mycket dyrare ...
Nikon D90- $995 eller 7,130;-SEK
Sony A350-$750 eller 5,375;-SEK

Fredag, 4 September, 2009


=D

Vi vann vår första match mot Lake Howell High School. WOOO
20-0 var slutresultatet.
de här är inte mig, bara en bild från en match fjol.

Tuff dag?

Imorgon jag har min första fotbollmatch för denna säsong, är jag lite nervös men inte så dåligt, och det finns en pep rally innan spelet. också nervös om det. Jag är så trött att idag jag somnade i engelska klass. Läraren tappade en lärobok på mitt skrivbord och det gjorde ett kraftigt uppsving ljud vaknar upp mig. GRR Då jag åkte till fotbollträning och det regnade SÅ MYCKET, det fanns en översvämning och åska och det var kaos när blixten slog i närheten, och åskan var så högt och alla från alla idrotter praxis måste springa iväg i inne och hela området var våt och hade massor av stillastående vatten, och det var hagel och sedan parkeringen vid skolan var under vattnet och vinden var det frysning mig hem nu 19:00 och slutar skolan kl 14:30 och börjar praxis vid 15:00.

RSS 2.0