Sommarvattenmelon

Jag älskar vattenmelon! vad synd att det bara kommer att göra mig glad för en liten stund. I morgon kommer jag att gå till Fort Pierce till scuba dykning, It's - mini-hummer säsong - vilket betyder att det är 2 dagar för scuba divers att få hummer innan kommersiella fiskare kan. Det är första gången på nästan ett år att humrar har högt som skall tas från havet, så det borde finnas massor av trevliga stora humrar. På lördag är jag flyger upp till min moster och mosters herr(my uncle=vadd???) hus i Potomac, Maryland. Det är mycket nära Washington DC Jag kommer att ta massor med bilder och skriva om det i min blogg, kommer att vara hemma här i Florida på onsdag den 5 august, vid 00:03.


Det Regner


Hem från Stranden=D




Photoshop=JÄTTEBRA

Jag har photoshop FREETRIAL, whoo Jag älskar det!

Deprimerad i Sommar. Jag kan inte vänta för skolan och fotboll börja.

jag är deprimerad, jag har varit i 2 veckor eller mer nu. Jag vill inte dela varför men det bara inte känner sig eller verkar vara bra för mig. Varje dag jag vaknar och tror att världen är min och det är min tur att forma dag för mig, och varje kväll ser jag att jag har misslyckats, jag har inte gjort något utöver det vanliga, inget spännande. varför? Jag vet inte. Men snart fotbollen börjar och jag ska vara i en bättre stämning då. Kanske är jag letar efter vem jag egentligen är tänkt att vara. Det känns som om mina fötter är limmade till marken och jag kan inte göra någonting. Som jag inte kan få något gjort.


Lördag Juli 25, 2009

Jag åkte stranden! Jag ska vara här tills imorgon. Klockan är 10:00AM och jag ska åka till stranden snart, Jag är på vår strandlägenhet nu. Imorse(kl. 8:00) jag gick till stranden att ta bilder. här dom är. PS Vädret här är mycket varm, som vanligt. 34ºC.


Sunny
30°C
Feels Like
34°C




Juli 24, 2009


Amerikanska Skolorna

Jag tror att alla i Sverige skulle gilla att höra om skolorna i Amerika. Så här kommer det. Det här året ska jag börja en ny skola, det är som ett gymnasie men det är obligatoriskt. Eleverna väljer själv varje klass. Men det finns vissa obligatoriska klasser. Så jag måste ta en typ av vetenskap, en typ av engelska, en typ av historia / geografi, och en typ av matematik som krävs, jag är också skyldig att vidta en dataklass kallade 'affärer med teknik'. 1.200 studenter börjar Lyman High School varje år. Jag är bara en av dom. Så de klasser jag valde att ta är; 
-Geometri -Engelska 1 -Spanska 2 -AP Kulturgeografi (studering av kulturer, AP innebär att det är en universitetsnivåsklass, därför det är universitet kreditinstitut och det är mycket svårt) 
-Affärer med teknik (krävs)-Personal Fitness -Artikel 2d (en fortsättningsklass för fotograferingsklassen, vilket betyder att jag måste ta konst 2d innan jag kan ta foto) -ritning 1 -Biologi-Entrepreneurship
Det bör bli ett bra år.

Linser

jag har linser för jag är närsynt, jag trodde att linserna skulle vara riktigt dåliga, men jag vägrar att bära glasögon, så jag var tvungen att försöka. Det tog mig lång tid I början att få på dem, men nu är jag van vi det. Nu behöver jag inte ha glasögon! whoo!

Juli 21, 2009

Kanske Jag ska bada i simbassäng? Eller gå på en vandring. Eller till sjön. Ahh Jag älskar sommaren.

Jag

 

Naturen Verkar Levande

Jag åkte till fotbollsträningen kl.04.30. När jag kom hem badade jag med min syster och en granne, jag gick genom vår trädgård och tog bilder, jag hoppas att alla gillar dem! 

Tack!! =D =D =D =D

Tack alla! Min blogg har mycket mer besökare nu! Jag uppskattar det! Jag hoppas du njuter av att läsa den. =D Jag hade 83 besökare idag och jag hoppas att jag någon dag kan vara på "mest aktiva bloggar på blogg.se =D


God Morgon =D

Jag vaknade kl. 07:30 och då gick jag ut och sprang. Då jag kom hem gjorde jag svenska pankakor!=DDDD Yummm=D

17 Juli, 2009

Jag älskar sommaren, Jag njuter det! Men jag kan INTE vänta för hösten!!! och VINTERN!!!!!

 
 

Mening

Obama behöver ta tag i saker och ting. Han har lovat så mycket men har ingenting gjort. Han är en lögnare. Först lovade han att laga ekonomin i tre år, men så snart han valdes sa han "även om det tar 10 år att rätta till ekonomin kan vi göra det ". Vilken dum lögnare! Då! Han säger att hälso-och sjukvård är hans första prioritet men han har gjorde ingenting för att hjälpa hälso-coh sjukvården. Amerika är står i skuld i billjoner dollar och han spenderar MER pengar!!! Mer pengar har vi inte!!! PÅ INFRASTRUKTUR! Och USA har bästa infrastrukturen i världen!(enligt globalt index) Vilken idiot. 
Twitter  VEM BRYR VAD VANLIGA MÄNNISKOR GÖR VARJE DAG?!?!?!? SÅ DUM! Twitter måste vara den mest dumma uppfinning någon tänkt.
miljardärer Ge några pengar till Afrika, tänka på någon annan än dig själv. Vissa människor lever på smuts vägar. Hjälpa en fattig människa idag.
Krig i Irak Obama lovade att han skulle avsluta kriget i Irak, men han har INTE det. överraskning överraskning. Kriget började med bra avsikter men det sköttes väldigt dåligt, och nu måste det tas om hand. Det har ruinerat landet och nu måste vi rekonstruera. Vi måste fixa infrastrukturen och skapa bra poliser, utbildning, och en stabil regering. Regeringen kommer att vara den svåraste. vi har försökt många gånger, men människorna där måste sluta, och trots vad spelar det för roll om dom i likhet med ledande eller inte, någonting är bättre än kaos. Om detta inte fungerar, och den sunnimuslimska och shiamuslimer inte kan klara sig så måste vi dela irak i två länder, en för unni, och end for shia, de är så enkelt i mitt sinne, Men jag vet att det är inte i verkligheten. 
Michelle Obama Ta huvudet ut molnen och titta på verkligheten! Du är inte en princessa!


IKEA, Frisyr, och Kakor

Jag åkte fotboll praxis imorse, på 05;00, den slutade på 08:00. Då jag åkte frisörsalong och hade en frisyr och då åkte jag till IKEA. Åt jag svenska köttbullar, och köpte jag Jag köpte några saker till mitt skrivbord (dvs. penna innehavaren). Jag köpte min favorit kakor!!! Mazariner! och Singoalla!! =D
God natt 16 Juli, 2009

Nya Harry Potterfilmen=Jättedålig

ag gick på bio morse klockan 00.01 för att den nya harry potter-filme​n med mina kusiner. jag trodde att den skulle vara en riktigt fantastisk film! MEN DET VAR DEN INTE! Hela filmen handlade om Ron och hans flickvän och det var så tråkigt! och i alla harry potter-filme​rna är slutet alltid stort med massor av händelser, eftersom det är så i boken. I DENNA FILM VAR DET INTE SÅ! Slutet var så tråkigt och långsamt! De förändrade filmen så mycket från boken, boken var mycket bättre. Läs boken! Titta på filmen på bio! Berätta sedan vad du tycker. Men jag har säga, de särskilda effekter var otroligt. Läs boken! Titta på filmen på bio! Då berätta vad du tycker. hej då.

Jag Köpte Nya skorna =D

Jag köpte nya skorna idag, jag åkte till köpcentret och jag köpte skorna, nya jeans, och ett nytt skal till min iphone. Jag hatar shoppa, men jag åkte och jag hade roligt. nu ska jag gå ut med min mosters hund, eftersom jag åkte här till staden av Tampa med min familj för veckan. inatt vid midnatt ska mina kusiner, gå på bio och se den nya Harry Potterfilmen.



World's Dumbest Criminal?

Igår var det en kille som försökte bryta sig in i mitt hus medan min familj var på stranden. Killen försökte använda ett spett till att öppna dörren på bak verandan, han lyckades tillslut att öppna den,  $700(om 5,528 kr) i skador för att alarmet gick och han sprang iväg men grannarna såg hans nummer på nummerplåten så polisen vet vem han är och han bär på en spårnings sändare som polisen satte på honom från ett brott han begick förra månaden så i slutet blev inget stulet.

Helg på Stranden

Hejsan Allihoppa. Hur mår ni idag? Jag var på stranden från torsdag natt till den här eftermiddagen.
Fredag var jag på stranden mesta av dagen. Åkte jag till mataffär och åt jag på en bra café i new smyrna's centrum. New Smyrna är staden var vår strandlägenhet är. Jag åkte till några kompisars strandlägenhet. Jag hade roligt, jag spelade wii och vi sköt iväg några fyrverkerier på stranden.
På lördagen åkte jag till stranden igen och jag byggde ett sandslott med min syster och då jag åkte haven och vatten var så mycket bra, vattens grader var 28. Himmelen var väldigt blå, sååå blå att det kunde ha bländat mina ögon. jag blev solbränd. Jag åkte till en riktigt bra restaurang med min familj, jag ät en räkor och avocado sallad.
Och imorse jag åkte köra på stranden på 08:30 och då åt jag frukost, svensk müsli. Sedan packade jag och åkte hem. Hej då vår strandlägenhet till nästa helg. 
                   
             
             

Sommarnatur 2009

sommarblommor är i full blom och regnet har svept varje sista blad och kronblad. Solen stiger, strålande, brännande, klättrar högt över himlen, lyser upp mörkret i natten, som i våra sommarblommor sova. =D
 
       

         

  
   
   
   
     
   
  


Åker Hem

Vi åker hem från stranden, jag är lite ledsen men jag vet att vi ska vara här nästa vecka, igen=D
Jag åkte båt imorgon och då jag åkte till stranden för om fyra timmer. =D 
Ialla fall, jag hade en väldigt bra gång! =D
Solnedegång:

Juli 4, 2009, Amerika's Independence day.

Som människor i Sverige gör ingenting på 6 juni, vi amerikanerna firar cirka en månad senare, 4 juli. Så hela dagen jag var på stranden, bada och sådant, så jag gick till middag med ett gäng familjsläkt och vänner, och det var trevligt, det var ett live band och mycket bra mat, jag hade roligt. Sen gick vi upp till vår väns lägenhet för att titta på fyrverkerier, men det regnade så vi inte få se att många, Polisen fick också köra upp och ner till stranden och skrek åt människor som hade fyrverkerier, eftersom det är olagligt.

Svenska Lärobökerna

Jag beställde två svenska lärobökerna från amazon.com, eftersom min svenska är inte så bra. de anlände med posten idag. 1) 'Essentials of Swedish Grammar'av Åke Viberg, Kerstin Ballardini och Sune Stjärnlöf. 2) 'På Svenska! studiehäfte' av Ulla Göransson och Mai Parada. Jag blev lite besviken med 'på svenska!' men 'essentials of swedish grammar' är en mycket fantastisk lärobok. förhoppningsvis min svensk borde förbattra snart!


Juli är här! juli 1, 2009

idag jag åkte till frukost med min mamma, syster, morfar, och moster, jag hade en bra gång! =D Solnedegången var JÄTTEFINT idag!!! Himlen verkade som om det var på brand! 

På Boulevarden i Min Stad Longwood, Florida:  

 Solnedegång: 

RSS 2.0