På Vägen Till Sverige.

Jag gör det planer på att lämna. Sverige, här kommer jag. Jag ska bo i Sverige för 6 månader med AFS, kommer jag bo hos en värdfamilj, gå till svenska skolan, och gå tillbaka för att bosätta sig i mitt favorit land. Kväll min familj kommer att snidning pumpor, något vi gör varje år. Jag kommer att publicera bilder när de är ristade. Men även i kväll är en online informationsmöte sak för föräldrar om AFS.


25, Okt, 2009


Foton från min N65=)

mina favoriter:














8 grader =D

det är kallare än väntat! =). Kanske jag ska åka till Sea World senare. Vem vet?





Jättefindag

Starstrukk av 3OH!3
Så jag åkte till bondensmarknad i Winter Park, en finastad, rätt nära mitt hus. Min moster är här i Orlando. Dom bor i Tampa, så vi träffade dem på marknaden och hade brunch.


















min syster:







kallaste sedan mars!

About you know av Timo Räisänen:
Så det är kallt!! jag är så glad. Jag har alltid älskat kylan. Men hur kan man inte när det är 35 grader varje dag från maj till Septmeber? Iallafall min morssyster(?) är här i Longwood med hennes man(my uncle) så vi ska gå ut med dem de här morgon för brunch (en dum liten sak som är en blandning av lunch och frukost ätit kl.11:00) Då jag ska vara ut och ska njuta vädret. hej då
NU:                        IMORGON:
17°C                     10 Grader på morgonen!
Feels Like                                                    Ska bli 21 grader.
17°C
Ska bli 22 grader




Jättefin bild?



Bara Måndag.

En bild från festivalen... haha. Så jag ska gå med spanskaklubb. allt man gör i spanska klubben är att man går till ett möte i veckan och lära sig mer om spansk kultur då man går ut för att äta på en spansk restaurang. lol. så jag tror det kommer bli kul. Fotbollssäsongen slutar i en vecka och en dag så jag kommer att börja gå på möten för spansk klubb då.


Idag

Så nu ska jag gå till festivalen, Min kyrka har den varje år och allihoppa går till den varje år =) Det är verkligen roligt. Jag ska vara med en god vän som jag inte har sett i 5 månader. so I'm excited. Vad tycker ni att jag ska göra imorgon? vädretmannen sa att vi ska ha jättebra väder(10-15 grader) börjar på fredag. Jag fick ett brev med posten från AFS. företaget att ska jag flytta till sverige med på studenten utbytesprogram. Jag vet inte om jag ska flytta nu... ett av mina ben är cementerad på marken och vill stanna och den andra går för att bättre vackrare platser. Tänk hur roligt det skulle vara, men från att vara den person som gör det är det ganska svårt. Jag vet inte vad jag ska välja. Också jag gjorde 314;-sek imorse! Closer to the goal for the camera=)



Min Favorit Sång

We're going to be friends by Jack Johnson

Halloween Kommer






Boletos a mi=)

I spanska lektion, varje gång man får ett A (VG / MVG) på en frågesport / test m "Boletos", eller "små biljetter". Varje gång man och en partner vinna ett spel i klass (vi har ofta tid raser översätta engelska meningar till spanska på svarta tavlan) du får Boletos. Så varje gång man får ett Boleto, lägger du den i denna bag av svarta tavlan och skriva ditt namn på boleto och varje månad drar hon en boleto och den som vinner blir det litet pris tillbaka. gissa vem som vann? I did! hahahaha .... (det finns en lärare som undervisar i keramik på min skola och hon icke har att undervisa under Period 5 så hon kommer till min spanska lektion att lära sig spanska. i alla fall den här damen är konstigt. haha, hon är alltid så dålig på spanska! och så När min lärare var på väg att rita en boleto att se vem som vinner, keramikens lärare säger "och jag vet att jag inte kommer att vinna eftersom jag aldrig tjänat en boleto att lägga den i väskan!" HAHAHA) och så inuti jag fick en penna, ett reeses kopp choklad, lite spanska klistermärken, ett bokmärke, och dessa små guatemalanska dockor orolig, haha.




Bilder Är Utvecklade Från Min Systemkamera.

Jag utvecklade 73 bilder från min systemkamera. Här är de bästa. Vad tycker ni? Så imorgon är måndag, och jag hatar måndag. Tre mer veckor, och då det är halloween! =)
























4, Okt, 2009

Igårs solnedegång

Imorse



Lördag Afton


Var Har Jag Varit??

Väl... Mina föräldrar tog min telefon och laptop hela veckan,  jag död utan dem.  Jag och mina jeans är just hem från en filmparti med kompisar, Då åkte jag till BestBuy, en stor elektroniskaffär för att titta på systemkameror. Igår vi hade den bästa väder!! det kom ner till 16 grader celcius! den kallaste sedan mars! =) Det är hösten officiellt.

RSS 2.0