Tampa

Jag åker till staden av Tampa att se släkt för dagen. Tampa är ungefär två timmar bort med bil. Här är någon bilder från imorse. Och solnedegång är från igår. Jag ska posta bilder av tampa inatt eller imorgon natt. hej då för nu.
PS jag ska köpa en systemkamera snart. Jag tillbringade mycket tid att forska dem och jag är fortfarande avgörandet mellan: Sony DSLR A350, Nikon D90, och Pentax K20D. Om du veta mycket om systemkameror då säga till mig vilken en du tycker jag borde köpa, är du snäll. Jag behöver ha bildstabilisering, dammkontroll, live view, och jag skulle vilja utökade dynamiska omfånget. Hoppas du kan hjälpa mig.

hej

De har varit en lång vecka. 
Jag har inte tid för datorn längre. Men här är någon bilder från veckan.
skolabusshålplats:
annan bilder:
vår simbassäng


High School

Idag var den första dag av high school. Det var ganska tråkigt, lärde vi bara varandras namn i varje klass. Och vi var också tvungna att gå igenom alla skolans policy och regler. Gäspning. Jag har 7 klasser denna termin (terminen slutar i slutet av januari). Så mina klasser går så här: 

1-Drawing-Herr Rumler 
2-Key affärskompetens-fru Cappetta 
3-AP (AP innebär att det är ett universitetsnivå klass och är värd universitet kredit) Kulturgeografiska-Fru Kotkin 
4-engelska-fru. Fields (vi hade en vikarie men eftersom hon är i en inducerad koma med svin influensa) 
5-Entreprenörskap-Herr Semrad 
6-geometri (matematik)-Fru Eaton 
7-Biology-Herr Powell

Då jag åkte till fotbollträning och jag tog bussen hem. En bra dag? jag tycker så.

God Morgon

Idag jag har avsluta min sommarläxa, gå ut och få en frisyr, skolmaterial, nya kläder(jag hatar shopping så idag är som fan).

läxa

jag gör min läxa nu =(


High School Börjar 24 Augusti

Jag åkte till skolorientering idag. Jag har fätt min schema klasser nu. Jag har träffat min nya lärare och nu ska jag starta min sommarläxa. GRR. Läraren som tilldelade de sommarläxa har svineinfluensa(TEehee) Men hon är jättesjuk och är i sjukhus. Men det är karma för henne. jaha...

Summer Homework=WTF

Varför har jag göra sommarläxa??? jag har läsa de här bok, 'Ella Minnow Pea by Mark Dunn" och har skriva 17 sidor om den..... FML. Jag har läst boken men jag har fortfarande skriva 17 sidor. grrrrr. 
Boken ärligt det sämsta jag någonsin läst ... 

Augusti 18 2009

Igår, jag gick kanot. =D

Vykort Från Orlando



Orlando Centrum

Jag bor i Longwood, Florida. En små stad 3 mil norr av Orlando, FLorida. Många människor tror att Orlando har bara disney world, men faktiskt Disney World är 10 mil syd av Orlando, Och 3,000,000 människor bor i hela Orlando. Jag har tagit all av denna bilder och all från bilen, jaha. Orlando är en fantastisk stad och all borde komma här. =D
Downtowndowntowndowntown
downtowndowntownDowntown Orlando sunrise
downtown
Downtown
Downtown Orlando sunrise
Downtown Orlando Sunrise

Augusti 13, 1009

Fotbollträning. Jättelänge idag....

Sover

Jag går till sov nu. God natt. hej då.

Bildkollage

Första, mer bilder från maryland, förra veckan.
Här är bilder från idag och igår. Klicka på bilden och den blir större


Hem Från fotboll.

Jag hade fotbollträning varje dag de här vecka, och lördag, (-__-) från kl. 05:00 till 12:30. Med en 45 minutar rast från 09:00 till 09:45. För länge!! jag är Jättetrött nu. 

Fort Pierce August 9, 2009




Scuba Dyka August 8, 2009

Imorse jag åkte till staden av jupiter, en timme syd av var jag är, här i staden av Fort Pierce. Två jättebra dyker. Första dyka jag såg en goliath grouper, 2 reef hajar, massor av fisk, och ton koraller. Andra dyka jag såg en annan goliath grouper, en karettsköldpaddan, och jag fångade en hummer under det, i kväll han skall vara middag. Jag hoppas att snart jag ska köpa en nya undervattens kameran. Då alla kan se vad jag ser undervatten.

August 7, 2009

Jag är hem från maryland och imorse åkte jag till Fort Pierce. Vädret här är så jättevarmt, ungefär 37ºC, jag hatar det. Ialla fall, imorgon ska jag scuba dyka, och igen på Söndag, Jag kan inte vänta   Jag tittar på filmen 'flawless'. Den är en av mina favoriter. Jag tänkte, skolstar är i en vecka, och vad har jag gjort denna sommar? Ingenting verkligen . Jag vill göra något riktigt spännande den här veckan, men vet inte vad. Kanske Bungee Jumping. Jag hoppas min familj ska åka till en fantastisk destination för höst semester i 9 veckor. Men var?

Mer av Maryland




Maryland Here I Come!

Jag åkte till maryland idag! I nordöstra USA!
Jag bor med släkt tills onsdag. Dom bor i staden av Potomac, Maryland, en timme bort från washingtonDC. Jag älskar allt om Maryland, även den friska luften, vilket florida som verkligen saknas. 

Fort Pierce, Juli 30, 2009

Jag åkte scuba dyker, jag hade roligt, men vatten i havet var jättekall...Det var mini-hummer season som i huvudsak är det första gången på många månader som dykare kan få hummer. Vi fick 6! Vi tog dem till Chucks restaurang och vi fick dem kokta och den var utsökt, sedan tittade på filmen "känna" bra film, men massor av svävande och slutade dumt.

 


RSS 2.0