Mening

Obama behöver ta tag i saker och ting. Han har lovat så mycket men har ingenting gjort. Han är en lögnare. Först lovade han att laga ekonomin i tre år, men så snart han valdes sa han "även om det tar 10 år att rätta till ekonomin kan vi göra det ". Vilken dum lögnare! Då! Han säger att hälso-och sjukvård är hans första prioritet men han har gjorde ingenting för att hjälpa hälso-coh sjukvården. Amerika är står i skuld i billjoner dollar och han spenderar MER pengar!!! Mer pengar har vi inte!!! PÅ INFRASTRUKTUR! Och USA har bästa infrastrukturen i världen!(enligt globalt index) Vilken idiot. 
Twitter  VEM BRYR VAD VANLIGA MÄNNISKOR GÖR VARJE DAG?!?!?!? SÅ DUM! Twitter måste vara den mest dumma uppfinning någon tänkt.
miljardärer Ge några pengar till Afrika, tänka på någon annan än dig själv. Vissa människor lever på smuts vägar. Hjälpa en fattig människa idag.
Krig i Irak Obama lovade att han skulle avsluta kriget i Irak, men han har INTE det. överraskning överraskning. Kriget började med bra avsikter men det sköttes väldigt dåligt, och nu måste det tas om hand. Det har ruinerat landet och nu måste vi rekonstruera. Vi måste fixa infrastrukturen och skapa bra poliser, utbildning, och en stabil regering. Regeringen kommer att vara den svåraste. vi har försökt många gånger, men människorna där måste sluta, och trots vad spelar det för roll om dom i likhet med ledande eller inte, någonting är bättre än kaos. Om detta inte fungerar, och den sunnimuslimska och shiamuslimer inte kan klara sig så måste vi dela irak i två länder, en för unni, och end for shia, de är så enkelt i mitt sinne, Men jag vet att det är inte i verkligheten. 
Michelle Obama Ta huvudet ut molnen och titta på verkligheten! Du är inte en princessa!


Kommentarer
Postat av: Emma.j

Många kloka ord :)

2009-07-18 @ 16:03:47
URL: http://www.metrobloggen.se/ibelieveicanfly

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0